/kisa/images/index/2-index.jpg /kisa/images/index/3-index.jpg /kisa/images/index/1-index.jpg /kisa/images/index/4-index.jpg

Mededelingen

Statistieken:
Online: 0 leden en 9 bezoekers

De sportschool

In januari 1996 besloten Danny Karia en Rakesh Karia samen de sportschool Ki-Sa op te richten. Zelf deden ze al jaren aan de zelfverdedigingsport en vonden het tijd worden om ook anderen deze techniek te leren. Beide heren zijn compleet toegewijd aan deze sport en vinden deze meer een levensbehoefte dan een hobby. Zo brachten ze hun krachten en energie bij elkaar om Sc. Ki-Sa te maken wat we zijn vandaag.
 
Ons club telt meer dan 100 leden. Onder deze leden zijn zowel wedstrijdleden als recreanten. Iedereen krijgt de ruimte om op zijn eigen niveau te trainen. Sommige willen graag meedoen met wedstrijden, maar anderen hebben weer een ander doel. Zoals het behalen van een zwarte band, het verbeteren van de conditie, om zekerder te willen voelen op straat, leuke sociale contacten opdoen of gewoon een of meerdere avonden per week in clubverband lekker sportief bezig zijn.
 
In juli 2007 heeft Danny Karia helaas afscheid moeten nemen van ons. Hij kreeg een baan in het buitenland. Rakesh Karia heeft de sportschool geheel overgenomen.
Om onze sportschool meer op nationaal niveau te brengen, heeft hij een aantal assistenten aangesteld. Deze assistenten zijn zelf ervaren wedstrijdtrainers die de meeste leden dit op de beste wijze kunnen leren. Onder begeleiding van Rakesh zijn de twee eerste leerlingen geslaagd in het behalen van een zwarte band.
 
 
In ons kort bestaan hebben we al veel prijzen binnengehaald op zowel nationaal als internationaal niveau. Voornamelijk hebben we prijzen behaald op het gebied van sparren. Zo hebben we ook enkele leden in het Nationaal Sparringsteam.
 
Mijn Ki-Sa login
Ooievaarspas
Train gratis met je ooievaarspas
Laatste afbeeldingen:
Laatste reacties:
 
door: Lily-Mae Hogervorst om 20:36 op 22 Jan
Ik ben zoo blij dat ik ben geslaagd.  

©2011 Copyright Stichting Ki-Sa alle rechten voorbehouden. Niet geauthoriseerd gebruik van de gehele of delen van deze website is verboden.

Sinoxi powered by Oxivio