/kisa/images/index/2-index.jpg /kisa/images/index/3-index.jpg /kisa/images/index/1-index.jpg /kisa/images/index/4-index.jpg

Mededelingen

Home

Welkom op de website van Taekwondo Ki-Sa. U vindt hier informatie vinden over onze sportschool en over de Koreaanse zelfverdedigingsport Taekwondo.

Taekwondo is een dynamische, snelle, Olympische sport. De sport is zeer populair en geschikt voor jong en oud. Iedereen vanaf 5 jaar oud is welkom bij ons. Klik op Taekwondo voor meer informatie.

De leraren die lesgeven bij Taekwondo Ki-Sa zijn NOC-NSF Rijkserkend trainer-A taekwondo. Klik op Sc. Ki-Sa voor meer informatie.

Als u vragen heeft over de sport of een keer wilt mee trainen, neem dan contact met ons op. Kijk onder contact informatie voor de details.

Wij geven les in de plaatsen Den Haag/Ypenburg en Rijswijk. We zijn succesvol op nationale en internationale toernooien. Mail gerust naar info@ki-sa.nl of bel op nr 06-51.01.75.56 voor het maken van een afspraak.


25-03-2020; Kijk naar onze Youtube Kanaal en doe mee met de oefeningen

Beste Taekwondo-ka’s en ouders/verzorgers,

We krijgen van veel kinderen en ouders reactie binnen dat de Taekwondo trainingen gemist worden. Aangezien alle leden goed bezig waren met de training en de afgelopen periode zo een rare periode is geweest dat mogelijk de trainingen inmiddels een beetje zijn weggezakt.


Daarom hebben wij besloten om een filmpje te maken en iedereen kan eraan meedoen. Ook je ouders of anderen kunnen hieraan ook meedoen. Ga naar onze YouTube kanaal en dan zie 3 filmpjes. De eerste is een warming up training, de tweede training heeft te maken met rek- en strekoefeningen en de derde buikspieroefeningen met een cooling down.


Heel veel plezier met de training en misschien toch wel leuk om de oefeningen te doen met je Taekwondo pak aan. Vergeet je niet om een foto of een filmpje te maken en dit kunnen jullie opsturen naar
info@ki-sa.nl of naar 06-51017556. Geef ook aan (via je ouders) of wij dit online mogen plaatsten.

Vergeet je niet om te abonneren, dan krijg je wanneer een nieuwe filmpje beschikbaar is een melding. Handig toch?

Klik hier en ga naar onze YouTube Kanaal.

12-03-2020 Coronavirus UPDATE!

Beste Taekwondo-ka’s en ouders/verzorgers,

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Taekwondo is een contactsport en sporters acteren binnen 2 meter met elkaar. De besmettingsrisico’s zijn daarom groot. De Taekwondo Bond Nederland adviseert alle clubs en sporters deze oproep op te volgen.

Op advies van de TBN en conform de richtlijnen van NOC*NSF heeft het bestuur van sportschool Taekwondo Ki-Sa besloten om de trainingsactiviteiten voorlopig t/m 6 april af te lasten.

Het gaat om de volgende dagen:
- Donderdag 12 maart 2020 (Locatie: Ypenburg)
- Maandag 16 maart 2020 (Locatie Rijswijk)
- Donderdag 19 maart 2020 (Locatie: Ypenburg)
- Maandag 23 maart 2020 (Locatie Rijswijk)
- Donderdag 26 maart 2020 (Locatie: Ypenburg)
- Maandag 30 maart 2020 (Locatie Rijswijk)
- Donderdag 2 april 2020 (Locatie: Ypenburg)
- Maandag 6 april 2020 (Locatie Rijswijk)


De nu genomen maatregelen zijn er met name op gericht om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

Meer informatie over het coronavirus treft u aan op de website van het RIVM (klik hier) en de website van de Rijksoverheid (klik hier).

We zien de Taekwondo-ka’s allemaal binnenkort op de training!

Met vriendelijke groet,
Taekwondo Sc. Ki-Sa

Mijn Ki-Sa login
Ooievaarspas
Train gratis met je ooievaarspas
Laatste afbeeldingen:
Laatste reacties:
 
door: Lily-Mae Hogervorst om 20:36 op 22 Jan
Ik ben zoo blij dat ik ben geslaagd.  

©2011 Copyright Stichting Ki-Sa alle rechten voorbehouden. Niet geauthoriseerd gebruik van de gehele of delen van deze website is verboden.

Sinoxi powered by Oxivio