/kisa/images/index/2-index.jpg /kisa/images/index/3-index.jpg /kisa/images/index/1-index.jpg /kisa/images/index/4-index.jpg

Mededelingen

Home

Welkom op de website van Taekwondo Ki-Sa. U vindt hier informatie vinden over onze sportschool en over de Koreaanse zelfverdedigingsport Taekwondo.

Taekwondo is een dynamische, snelle, Olympische sport. De sport is zeer populair en geschikt voor jong en oud. Iedereen vanaf 5 jaar oud is welkom bij ons. Klik op Taekwondo voor meer informatie.

De leraren die lesgeven bij Taekwondo Ki-Sa zijn NOC-NSF Rijkserkend trainer-A taekwondo. Klik op Sc. Ki-Sa voor meer informatie.

Als u vragen heeft over de sport of een keer wilt mee trainen, neem dan contact met ons op. Kijk onder contact informatie voor de details.

Wij geven les in de plaatsen Den Haag/Ypenburg en Rijswijk. We zijn succesvol op nationale en internationale toernooien. Mail gerust naar info@ki-sa.nl of bel op nr 06-51.01.75.56 voor het maken van een afspraak.


15-10-2020; Herfstvakantie

I.v.m. de Herfstvakantie zijn er op de reguleren dagen maandag 19 oktober (in Rijwijk) en donderdag 22 oktober (in Ypenburg) geen trainingen.

Klik hier voor de trainingsdagen van het schoolseizoen 2020-2021.

 

14-10-2020; Nieuwsbrief n.a.v. persconferentie 13 oktober 2020

Ook wij leveren een bijdrage aan de overheidmaatregelen. Bij ons is het belangrijk dat alle leden veilig, gezond en met plezier kan trainen.

Gelukkig is sporten nog steeds mogelijk. Vooral bij ons!

Zie onze nieuwsbrief voor aanvullende informatie.

09-09-2020; Nationale Sportweek: Sport doet iets met je

 

Ieder jaar vindt in september de Nationale Sportweek (NSW) plaats. Een periode die in het teken staat van zo veel mogelijk mensen inspireren om te gaan sporten en om te gaan bewegen. Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar dan ook: ‘Sport doet iets met je’. Het maakt je fitter, geeft je meer zelfvertrouwen en energie. Kom in beweging en doe mee! In 2020 is de Nationale Sportweek van vrijdag 18 september tot zondag 27 september.

Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om Taekwondo te proberen bij ons en de sfeer op de club te proeven.


Sportactie in een notendop

– Van 14 t/m 27 september ontvangt iedereen bij het boodschappen doen bij Albert Heijn sportvouchers;
– De sportvouchers kunnen tot en met 25 oktober verzilverd worden door sportactiviteiten te boeken bij de deelnemende sportclubs;
– De club ontvangt automatisch bericht dat de sportactiviteit geboekt is en verzorgt de activiteit op het afgesproken moment.


Zie voor meer informatie over de Nationale Sportweek 
www.nationalesportweek.nl

Wij hopen je snel te zien op één van onze locaties!

Eén van sportambassadeurs: Rico Verhoeven

 

Mijn Ki-Sa login
Ooievaarspas
Train gratis met je ooievaarspas
Laatste afbeeldingen:
Laatste reacties:
 
door: Lily-Mae Hogervorst om 20:36 op 22 Jan
Ik ben zoo blij dat ik ben geslaagd.  

©2011 Copyright Stichting Ki-Sa alle rechten voorbehouden. Niet geauthoriseerd gebruik van de gehele of delen van deze website is verboden.

Sinoxi powered by Oxivio