/kisa/images/index/2-index.jpg /kisa/images/index/3-index.jpg /kisa/images/index/1-index.jpg /kisa/images/index/4-index.jpg

Mededelingen

Statistieken:
Online: 0 leden en 4 bezoekers

Nieuws

12-12-2013; Uitslag 1e Tong-il Sparringstoernooi 2013 in Venray op 23-11-2013

Dit is onze eerste officiële toernooi van het nieuw schooljaar. Hierbij deden Rohan (Aspirant M C-36) en Vinay Bahadoer (Cadet M C-45) en Naomi Thiele (Cadet F C-44) aan mee.


Rohan vocht voor het eerst als aspirant. Hij moest 3x vechten om eerste te halen. De eerste 2 partijen had hij met 12 punten verschil goed gewonnen. Helaas was zijn tegenstander in de finale net wat scherper en verloor Rohan.  Al met al een mooie 2de plek behaald.

Vinay ook eerste keer cadet, zat direct in de halve finale. Helaas had hij met een nippertje met 4-6 verloren en is 3de geworden.

Naomi zat ook direct in de halve finale. Hier had ze met 16-8 netjes gewonnen. Haar finale was een pittige wedstrijd. Door een vervelende blessure moest zij opgeven waardoor ze 2
de is geworden.

Zilver:
Rohan Bahadoer
Naomi Thiele

Brons:
Vinay Bahadoer 


 

Mijn Ki-Sa login
Ooievaarspas
Train gratis met je ooievaarspas
Laatste afbeeldingen:
Laatste reacties:
 
door: Lily-Mae Hogervorst om 20:36 op 22 Jan
Ik ben zoo blij dat ik ben geslaagd.  

©2011 Copyright Stichting Ki-Sa alle rechten voorbehouden. Niet geauthoriseerd gebruik van de gehele of delen van deze website is verboden.

Sinoxi powered by Oxivio